Duyurular
Hakan Günday'ın Facebook ve Twitter gibi hiçbir sosyal medya sitesinde kişisel hesabı yoktur.

YENİ KİTAP

Yeni Kitap Kapağı "Daha"

 

English
  

ana sayfa | kimdir | kitaplar | mesaj panosu | iletisim
Hakan Günday kitapları
Malafa (2005)
Bir kuyumcu dükkânının kapısından giriyorsunuz. Gösterişli, albenili bir dükkân burası. Pahalı mücevherlere ulaşıyorsunuz. Ama önce tezgâhtarlar... Yani tezgah. Önce tezgahtan geçiyorsunuz. Ya da hep tezgâhta kalıyorsunuz. Hayatta da olduğu gibi... Bir kuyumcu dükkânına kocaman bir dünyayı sığdırıyor Hakan Günday.. Kozan, ana karakaterimiz tezgâhtardır. Eline ne geçerse satabilecek kadar başarılı… Ağzı laf yapan, herkesi ikna edebilecek kadar laf yapan bir tezgâhtar. Onun kullandığı dili kullanıyor Günday da. O jargonla konuşuyor. Satmak dışında dünyada olup biten hiçbir şeyi umursamayan Kozan da bugünün insanını yeniden tanımlıyor. Yüzeysellik ve satmak… Her şeyden ve hepsinden önemlisi satmak, yani başarı. Kocaman bir yalanın hüküm sürdüğü bu büyük kuyumcu, ona göre, büyük bir kuyu. Bir hayaller ve yalanlar diyarı burası. Hakan Günday Malafa’da eğlenceli bir düzen eleştirisine imza atıyor.
Malafa


Kitap Yorumları

Başlarda diğer kitaplara göre kötü olduğunu düşünüyo insan. Anlaşılmayan bi üslup anlaşılmayan kelimeler var ama ilerledikçe anlıyo ki insan her kitapta daha da sürüklüyo insanı Hakan Günday..

Barış

Turizm bacasız sanayi ama keşke bacası olsaymış da havayı kirletseymiş insanları değil dedirten bir hakan günday romanı.

animusmundi

Argo kelimele ilk başlarda okuyucuyu bunaltıyor. Ne dediğini anlamıyorsunuz yazarın. Ancak sayfalar ilerledikçe yazılanlar dah abir anlaşılır hal alıyor. Konu oldukça ilginç. Anlatımı merak uyandırıcı ve üslubu çok değişik. Diğer kitaplarını okumadığım için yazarın diğer kitaplarıyla karşılaştırıp iyi yada kötüydü diyemiyeceğim. Ama bana kalırsa iyi bir kitap olmuş, okuduğumda keyif aldığımı söyleyebilirim

Örümcekadam

Hayat bir tezgâhtır…

Cem
 
Yeni Yorum
isim :  
e-posta :
yorum :
      
        © 2007 Hakan Günday nonofficial fan site www.hakangunday.net